Zdrowie w konopiach?
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych i informacji o zdrowym trybie życia.
- Safira-65
Zdrowie w konopiach?
Witajcie kochani Słyszeliście może o tym, jak zdrowe są produkty z konopi? Bardzo mnie ten temat zaciekawił i chętnie przetestowałabym jakiś olejek CBD, a wy? Mieliście już okazję? Jeśli tak to koniecznie dajcie znać, czy jesteście zadowoleni z działania i efektów.
Re: Zdrowie w konopiach?
Post autor: tośia19909 »
Słyszłam o tym i osobiście jestem bardzo zadowolona.Safira-65 pisze: ↑05 paź 2021, 10:49 Witajcie kochani Słyszeliście może o tym, jak zdrowe są produkty z konopi? Bardzo mnie ten temat zaciekawił i chętnie przetestowałabym jakiś olejek CBD, a wy? Mieliście już okazję? Jeśli tak to koniecznie dajcie znać, czy jesteście zadowoleni z działania i efektów.
-
aborcja Czechy
- uperle
Re: Zdrowie w konopiach?
Ja korzystam z CBD i dzięki nim czuje się o wiele lepiej, mój organizm nie jest przemęczony, a wręcz przeciwnie, ma chęci do działania. Jeśli chodzi o zakup suszu, to ja zamawiam w sklepie internatowym https://verdeparadiso.pl/Safira-65 pisze: ↑14 paź 2021, 11:24 Witajcie kochani Słyszeliście może o tym, jak zdrowe są produkty z konopi? Bardzo mnie ten temat zaciekawił i chętnie przetestowałabym jakiś olejek CBD, a wy? Mieliście już okazję? Jeśli tak to koniecznie dajcie znać, czy jesteście zadowoleni z działania i efektów.