Polecenie sprawdzonego centrum medycznego
Polecenie sprawdzonego centrum medycznego
Post autor: Karolina99 »
Re: Polecenie sprawdzonego centrum medycznego
Post autor: Gabrysia88 »
Post autor: Renata_F »
Post autor: Pawełek88 »
Post autor: Olek98 »
Post autor: Tommasz89 »
Post autor: Darria89 »
Post autor: Darria89 »
Post autor: Paweł54 »
Post autor: Dominik K. »
Post autor: Agnieszka82 »
Post autor: ewelina14010 »
Post autor: Beata0404 »
Słyszałam sporo dobrego o aplikacji MojeZdrowie24, ale nie miałam okazji z niej jeszcze skorzystać. Czy moglibyście powiedzieć o niej coś więcej, czy jest ona darmowa, jak wygląda rejestracja, czy ciężko umówić się na te wideokonsultacje?
Post autor: FlowerGirl »
Według mnie aplikacja MojeZdrowie24 jest bardzo intuicyjna wygodna w obsłudze. Rejestracja jest darmowa i bardzo prosta, w zasadzie to potrzebujesz jedynie numer telefonu aby się zarejestrować.
Post autor: Kamilla »
>>>>Według mnie aplikacja MojeZdrowie24 jest bardzo intuicyjna wygodna w obsłudze. Rejestracja jest darmowa i bardzo prosta, w zasadzie to potrzebujesz jedynie numer telefonu aby się zarejestrować.<<<<
Okej, a jak sprawdza się sama apka, nie zacina się? Miałam już kilka podobnych aplikacji ale zazwyczaj jak przyszło co do czego to strasznie się zamulały :/
Post autor: Caroline »
>>>>Według mnie aplikacja MojeZdrowie24 jest bardzo intuicyjna wygodna w obsłudze. Rejestracja jest darmowa i bardzo prosta, w zasadzie to potrzebujesz jedynie numer telefonu aby się zarejestrować.<<<<
>>>>Okej, a jak sprawdza się sama apka, nie zacina się? Miałam już kilka podobnych aplikacji ale zazwyczaj jak przyszło co do czego to strasznie się zamulały :/ <<<<
Korzystam z aplikacji MojeZdrowie24 już od kilku miesięcy i póki co nie miałam z nią żadnych problemów. Apka działa sprawnie i nie zacina się

Post autor: Milena_26 »
Te wideokonsultacje mnie zaintrygowały, mam dwoje małych szkrabów w domu, które niestety lubią często chorować, więc taka forma byłaby dla mnie idealna. Tylko jak wygląda dostępność tych wizyt? Czy udaje się umówić wizytę w krótkim terminie czy raczej trzeba na nie dłużej poczekać?
Post autor: Caroline »
Umówienie wizyty jest banalnie proste - cały proces przebiega za pośrednictwem aplikacji - nie trzeba nigdzie dzwonić i wisieć na linii pół dnia czekając na połączenie. Aplikacja posiada na prawdę duży wybór specjalistów i wolnych terminów- nie miałam z tym nigdy żadnego problemu.
Post autor: Dominika »
>>>>Umówienie wizyty jest banalnie proste - cały proces przebiega za pośrednictwem aplikacji - nie trzeba nigdzie dzwonić i wisieć na linii pół dnia czekając na połączenie. Aplikacja posiada na prawdę duży wybór specjalistów i wolnych terminów- nie miałam z tym nigdy żadnego problemu.<<<<
Dokładnie tak, mogę również potwierdzić, że aplikacja działa na prawdę sprawnie i jej użytkowanie jest bardzo proste.
Post autor: Wiktoria »
>>>>Umówienie wizyty jest banalnie proste - cały proces przebiega za pośrednictwem aplikacji - nie trzeba nigdzie dzwonić i wisieć na linii pół dnia czekając na połączenie. Aplikacja posiada na prawdę duży wybór specjalistów i wolnych terminów- nie miałam z tym nigdy żadnego problemu.<<<<
Super, brzmi ciekawie, ale miałam już niestety różne doświadczenia jeżeli chodzi o kontakt z lekarzami, czy wybierając specjalistę w tej aplikacji można coś o nim się dowiedzieć, znaleźć o nim jakieś informacje zanim umówi się wizytę?
Post autor: Natalia »
>>>>Super, brzmi ciekawie, ale miałam już niestety różne doświadczenia jeżeli chodzi o kontakt z lekarzami, czy wybierając specjalistę w tej aplikacji można coś o nim się dowiedzieć, znaleźć o nim jakieś informacje zanim umówi się wizytę?<<<<
Tak, w aplikacji MojeZdrowie24 każdy lekarz ma swoją wizytówkę. Są tam wyróżnione między innymi kompetencje, czy certyfikaty danego specjalisty.
Post autor: Gwen22 »
>>>>Super, brzmi ciekawie, ale miałam już niestety różne doświadczenia jeżeli chodzi o kontakt z lekarzami, czy wybierając specjalistę w tej aplikacji można coś o nim się dowiedzieć, znaleźć o nim jakieś informacje zanim umówi się wizytę?<<<<
W aplikacji MojeZdrowie24 można porównać specjalistów również na podstawie opinii innych użytkowników. Dla mnie osobiście takie opinie mają bardzo duże znaczenie przy wyborze lekarza, wiec zawsze zwracam na to uwagę.
Post autor: Velvet »
Ja również polecam aplikację MojeZdrowie24, ale ja używam jej głównie do zarządzania moją dokumentacją medyczną. Mega ułatwia mi ogarną wszelkie papiery od lekarzy, bo wszystko mam w jednym miejscu pod ręką

jednostka miary kt
- pogromcaolbrzyma
Post autor: pogromcaolbrzyma »
- mirkaa