opinie o tarasach gubałówka ( Zakopane)
Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
- inkka
opinie o tarasach gubałówka ( Zakopane)
Moi drodzy ja dziś z takim pytaniem odnośnie konkretnej restauracji, tym razem w Zakopanem. Był ktoś z Was w Tarasach Gubałówka ? Za jakiś czas ( mam nadzieje, ze niebawem) zamierzamy się wybrać do Zakopanego i korzystając z większej ilości czasu wolnego szukam jakiś fajnych miejsc na obiad itd. Czy tą restauracje warto odwiedzić ?
- mala33
Re: opinie o tarasach gubałówka ( Zakopane)
byłam ale z tego co widać na ich fb czy w google to opinie mają bardzo pozytywne, az sama sobie zapisze namiar co by odiwiedzić ich podczas kolejnego weekendowego wypadu do Zakopca 

- elbaa
ja też często posiłkuje się takimi opiniami w wizytówkach
a jeśli chodzi o te pozytywy nt Tarasów Gubałówka to pewnie gdzieś tam czytałaś tez i mójk wpis
jestem regularną klientka,. zawsze tam jadam jak jestesmy na wakacjach czy feriach 
podłączenie rzutnika do laptopa

podłączenie rzutnika do laptopa
- oliwekGROSZ
- elbaa
no u mnie to na pewno kotlet bacowski i pizza ale mój maż zajada się ich kwaśnicą ( ja osobiście nie przepadam za takimi zupami w ogóle więc nie próbowałam). Ogolnie kuchnię mają na bardzo wysokim poziomjie a do tego obsługa jest bardzo sympatyczna i ceny niewysokie 

- trener
Planujemy wakacje spędzić w Zakopanem. Wszystkie namiary na restauracje i wszelkie inne atrakcje mile widziane. Na razie mamy jedynie znaleziony nocleg w apartamentach JLS https://www.zakopaneapartamenty24.eu/, które poleciła nam przyjaciółka. Zatrzymuje się tam z rodziną co roku i zawsze wracają zadowoleni i wypoczęci. Oni praktycznie całymi dniami chodzą po górach. Dla nas to zbyt duże tempo 

- KlemensBonte
Post autor: KlemensBonte »
Uważam, że z tego tarasu jest ładny widok.
- inkka
to fakt, widoki zapierają dech w piersiach
jak ktoś kocha góry tak jak ja to mogłby tam spędzać długie godziny
Ja jeszcze jadłam na tym tarasie to już w ogole, apetyt dopisywał jak nigdy 

- elbaa
otóż to :)mi w górach zawsze apetyt dopisuje na maksa a jak się jeszcze ma takie pysznosci pod nosem to juz w ogoleinkka pisze: ↑29 lip 2020, 16:45 to fakt, widoki zapierają dech w piersiachjak ktoś kocha góry tak jak ja to mogłby tam spędzać długie godziny
Ja jeszcze jadłam na tym tarasie to już w ogole, apetyt dopisywał jak nigdy
![]()