Magiczna Klinika ( woj. wielkopolskie) - opinie
- marina_t
Magiczna Klinika ( woj. wielkopolskie) - opinie
- elbaa
Re: Magiczna Klinika ( woj. wielkopolskie) - opinie
- inkka
- katarina
- Jolka.W
Post autor: TadeuszCzyntoń »
- Kasja
Post autor: węrcia »
- katarina
- Kasja
Post autor: Kryśka55 »
Post autor: GośkaWu »
- Jolka.W
Post autor: igła »
energia mc2
Post autor: bryłka »
Nie masz się czego bać, ja się zdecydowałam i to była bardzo dobra decyzja. Zmiana subtelna, bo zdecydowaam się na 0,8 ml, ale na plus naprawdę.igła pisze: ↑13 kwie 2021, 17:55 Ja mam w planach powiększenie ust, ale jestem trochę przerażona, bo jak efekt mi się nie spodoba to co ja zrobie? Nie da się tego cofnąć, trzeba będzie czekać na to, aż kwas się wchłonie. Nie wiem, jak bym to wytrzymała. Jesteście po takim zabiegu? Może któraś mogłaby się podzielić ze mną doświadczeniem.
Post autor: łucja »
Post autor: ósemka »
Ja usta też chętnie bym sobie zrobiłam, bo mam wąskie. A jak jest możliwość żeby poprawić urodę, to czemu niełucja pisze: ↑27 kwie 2021, 1:19 Taka teraz chyba moda, bo dużo dziewczyn robi podbródki i powiększa usta. Nie ma w tym nic złegom tylko zastanawiam się, co będzie, jak kanony piękna się zmienią i będą pożądane na przyjkład wąskie usta, a nie takie wydatne. Szczerze mówiąc sama też się zastanawiałam nad takim zabiegiem, ale bardziej pod kątem wyrównania asymetrii.
Post autor: kaśka2909 »
Wiecie, kto w MK zajmuje się powiększaniem ust?ósemka pisze: ↑05 maja 2021, 11:54Ja usta też chętnie bym sobie zrobiłam, bo mam wąskie. A jak jest możliwość żeby poprawić urodę, to czemu niełucja pisze: ↑27 kwie 2021, 1:19 Taka teraz chyba moda, bo dużo dziewczyn robi podbródki i powiększa usta. Nie ma w tym nic złegom tylko zastanawiam się, co będzie, jak kanony piękna się zmienią i będą pożądane na przyjkład wąskie usta, a nie takie wydatne. Szczerze mówiąc sama też się zastanawiałam nad takim zabiegiem, ale bardziej pod kątem wyrównania asymetrii.
Post autor: jaśka »
Post autor: aśkabe »
Jak na pierwszy raz to nie ma co szaleć, ja zdecydowałam sie na 0,6 ml i super jest efekt. Dziubka brak, usta wyglądają ładnie.jaśka pisze: ↑08 maja 2021, 12:54 Ja bym poszła na wyrównanie asymetrii ust i może ich nawilżenie, moja koleżanka była i naprawdę super wygląd, naturalnie, ale lepiej. Zmiana jest subtelna, ale dla mnie to jest ok, chciałabym osiągnąć podobny efekt. Jak Wasze doswiadczenia z powiekszaniem ust? Chętnie się dowiem, ja to u Was było.
Post autor: mirosława45 »
Post autor: hałka »
Post autor: syśkamarkowicz »
To musi ustalić lekarz, taka jest prawda. I dużo zależy też od tego, jaki efekt chcemy osiągnąć. Teraz są różne metody powiększania ust.mirosława45 pisze: ↑12 maja 2021, 12:51 0,6 to jednak trochę za mało, chyba, że chciałaś tylko lekko wypełnić usta, ale nie je powiększyć. Mi powiedziano, że 1 ml to wcale nie jest dużo i rzeczywiście się z tym zgadzam. Ja miałam po powiększaniu ust straszne siniaki, także kilka dni warto sobie na wszelkich wypadek zarezerwować na odpoczynek i wolne.
Post autor: miśka5 »
Post autor: łosiek787 »
miśka5 pisze: ↑17 maja 2021, 12:41 Ja miałam na początku 0,8 i wydawało mi się, że to jest dużo, poźniej po 5 miesiącach dostrzyknęłam 0,6 i dopiero wtedy byłam zadowolona. Ogólnie warto pytać jaką techniką lekarz wykonuje powiekszanie ust, warto też jasno komunikować na jakim efekcie nam zależy.
Masz racje jest to szalenie ważne, bo później można się rozczarować i to bardzo niemiło. Ja wierzę jednak w to, że jak korzystamy z usług dobrego specjalisty to raczej wszystko powinno być okej.
Post autor: kingaś »
Post autor: barawłodzimierz »
Super, że efekty Cię zadowalają. Ja jak narazie dopiero myślę, ale dolina łez mi przeszkadza, widać ją szczególnie jak się nie wyśpie, od razu starzej wygląda.... także czas coś w tym zrobić.kingaś pisze: ↑25 maja 2021, 22:18 Wypełnianie doliny łez zakończone pełnym sukcesem, super rezultaty i do tego niedrogo, bo zapłaciłam 600 zł, a za taki zabieg zazwyczaj trzeba dać 1400 złotych, jak się orientowałam także cena niższa o ponad połowę. Co więcej, no bardzo zadowolona jestem, wszystko w jak najlepszym porządku, lekarz kompetentny, wszystko mi wytłumaczona przed zabiegiem. Czy warto? jasne, ze tak.
Post autor: Maryś »
Post autor: szałas45 »
Post autor: kinaśka »
UWAGA! nie płaci za usługi SEO
Post autor: szarańcza67 »
I co po tej korekcie jesteś zadoowlona?kinaśka pisze: ↑01 cze 2021, 16:35 Zdecydowałam się tutaj na korekcję ust i nosa za pomocą kwasu hialuronowego, bardzo dobra opcja, szybko pozbyłam się kompleksów, a tyle czasu zwlekałam z udaniem się na konsultację. Moim zdaniem warto, szczególnie jak macie ograniczony budżet, a chcielibyście skorzystać z profesjonalnych usług wysoko wykwalifikowanych lekarzy medycyny estetycznej.
Post autor: Ciątka »
Post autor: Alkax »
Post autor: ladaska »
Post autor: monkaPE »
Nos to i ja bym sobie zrobiła, bo mam starszny kompleks na tym punkcie ;(ladaska pisze: ↑01 lis 2021, 10:34 Wiem, że teraz dużo osób decyduje się na poprawę konturu nosa za pomocą kwasu hialuronowego. Super opcja, bo naprawdę dużo to daje. Chyba, że ktoś chce całkowicie zmienić kształt nosa to wtedy zostaje zbieranie na operację. Chociaż ja szczerze mówiąc trochę bym się bała.
Post autor: xdominika »
Jak to wygląda takie wypełnianie nosa kwasem hialuronowym? Czy to boli? Tez o tym myślę, ale sama nie wiem, nie jestem pewna.monkaPE pisze: ↑01 lis 2021, 14:33Nos to i ja bym sobie zrobiła, bo mam starszny kompleks na tym punkcie ;(ladaska pisze: ↑01 lis 2021, 10:34 Wiem, że teraz dużo osób decyduje się na poprawę konturu nosa za pomocą kwasu hialuronowego. Super opcja, bo naprawdę dużo to daje. Chyba, że ktoś chce całkowicie zmienić kształt nosa to wtedy zostaje zbieranie na operację. Chociaż ja szczerze mówiąc trochę bym się bała.
Post autor: gosiamal »
Kwas hialuronowy podaje się tak samo jak w przypadku wypełniania zmarszczek czy powiększania ust. Nie jest to przyjemne, ale lekarz daje znieczulenie. Do przeżycia, nawet jak boicie się igieł tak jak jaxdominika pisze: ↑04 lis 2021, 1:28Jak to wygląda takie wypełnianie nosa kwasem hialuronowym? Czy to boli? Tez o tym myślę, ale sama nie wiem, nie jestem pewna.monkaPE pisze: ↑01 lis 2021, 14:33Nos to i ja bym sobie zrobiła, bo mam starszny kompleks na tym punkcie ;(ladaska pisze: ↑01 lis 2021, 10:34 Wiem, że teraz dużo osób decyduje się na poprawę konturu nosa za pomocą kwasu hialuronowego. Super opcja, bo naprawdę dużo to daje. Chyba, że ktoś chce całkowicie zmienić kształt nosa to wtedy zostaje zbieranie na operację. Chociaż ja szczerze mówiąc trochę bym się bała.
Post autor: didiy »
To tak się da? Chyba nie za bardzo biust naturalnymi sposobami powiększysz, chyba, że w ciąży, albo przytyjeszCiątka pisze: ↑19 sie 2021, 9:36 Dziewczyny, a co myślicie o naturalnym powiększenie piersi (bez ingerencji skalpelem): http://otg.net.pl/uroda/naturalne-sposo ... skuteczne/ Ma to w ogóle sens, może którąś z Was stosowała jakiś taki naturalny sposób? Zastanawiam się nad tym, bo na skalpel mnie nie stać i też nie jestem do tego przekonana:)
Post autor: Baśka66 »