Mleka początkowe i następne
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i dzieciach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- Michalina97
Mleka początkowe i następne
Post autor: Michalina97 »
W jaki sposób karmicie swoje maluchy? W moim przypadku karmienie piersią nie jest niestety możliwe, więc obecnie moja córka pije mleko powyżej 6 miesiąca, a to już kolejne od urodzenia. Wiem, że jest sporo przeciwników mlek modyfikowanych, ale według mnie one wcale nie są złe, jeśli tylko dobrze sprawdzimy skład. Zgodzilibyście się ze mną?
Re: Mleka początkowe i następne
Post autor: Łunia »
Akurat jeśli chodzi o mleko modyfikowane z dobrym składem, to u nas sprawdziło się rewelacyjnie HiPP bio Combiotik, podobno w składzie najbliższe mleku matki.Michalina97 pisze: ↑12 maja 2021, 9:10 W jaki sposób karmicie swoje maluchy? W moim przypadku karmienie piersią nie jest niestety możliwe, więc obecnie moja córka pije mleko powyżej 6 miesiąca, a to już kolejne od urodzenia. Wiem, że jest sporo przeciwników mlek modyfikowanych, ale według mnie one wcale nie są złe, jeśli tylko dobrze sprawdzimy skład. Zgodzilibyście się ze mną?
Post autor: ryśka »
u nas też mleko Hipp się bardzo dobrze sprawdziła, mój maluszek pije je juz od kilku miesięcy, wszystko jest ok, nie ma dolegliwości ze strony brzuszka, zazwyczaj zamawiam tutaj https://hipp.dodomku.pl/mleko_3586.htmlŁunia pisze: ↑30 lip 2021, 0:40Akurat jeśli chodzi o mleko modyfikowane z dobrym składem, to u nas sprawdziło się rewelacyjnie HiPP bio Combiotik, podobno w składzie najbliższe mleku matki.Michalina97 pisze: ↑12 maja 2021, 9:10 W jaki sposób karmicie swoje maluchy? W moim przypadku karmienie piersią nie jest niestety możliwe, więc obecnie moja córka pije mleko powyżej 6 miesiąca, a to już kolejne od urodzenia. Wiem, że jest sporo przeciwników mlek modyfikowanych, ale według mnie one wcale nie są złe, jeśli tylko dobrze sprawdzimy skład. Zgodzilibyście się ze mną?
Post autor: mełka »
moja córeczka pije Bebilon Profutura, zazwyczaj kupuję stacjonarnie w DOZ bo tam mają najlepsze ceny na bebilon i mam mleko dostępne od ręki, pudełko kupiłam za 50 zł z groszami, nie zamawiam już online ________________________________________________________________