Macie jakiś Fajny pomysł na półkolonie dla dzieci?
Rozglądamy się za różnymi możliwościami, ale właśnie pod kątem wysłania dziecka na taki wyjazd nie na całe ferie, a połowę, albo nawet kilka dni.
Może macie jakieś doświadczenie w temacie?
Na stronie https://uniwersytetrozwoju.pl/oferta/polkolonie/ widzę nawet ciekawe zarysy tematycznych półkolonii,np dl małych weterynarzy, konstruktorów, szefów kuchni itd, ale nie mam jeszcze przekonania.
Ktoś kiedyś wysyłał do nich malucha?
Fajny pomysł na półkolonie dla dzieci?
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i dzieciach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- Weroninka
Re: Fajny pomysł na półkolonie dla dzieci?
Takie półkolonie to zawsze organizuje u nas szkoła,dzieci mają ciekawe zajęcia, wyjazdy do kina na basen. Córka bardzo chętnie uczestniczy w takich zajęciach. Jednak ma 10 lat i lubię wiedzieć gdzie jest dziecko . Córka ma smartwatch z lokalizacją, który świetnie działa w aplikacji więc nie ma problemu.
- tamara
nie wiem jak Wy, ale my zawsze z naszymi dzieciakami jedziemy własnie do choszczogrod.kaszuby.pl na kaszuby, tam jest pięnie, uwielbiamy to miejsce i jeszcze te domki wypoczynkowe, nocleg tanie, czyste pokoje, niemal codziennie sprzątane, do tego super wyposażenie i sala zabaw, wiec wieczorami można sie zabawić 

- pogromcaolbrzyma
Post autor: pogromcaolbrzyma »
Jesli chodzi o noclegi na ternie polski, to według mnie, warto zwrócić uwagę na ofertę tego miejsca : https://www.afrodytaspa.pl/hotel/aktual ... i-w-pokoju Na terenie obiektu znajdziecie plac zabaw, a dla dorosłych dostępne są różne masaże jak i zabiegi na ciało. Zaciekawieni?
Post autor: kari0 »
Ja sprawiłam córce ostatnio smartwatcha. Nie spodziewałam się, że to może być taki fajny gadżet. Najlepiej oczywiście sprawdza mi się na siłowni. W bardzo atrakcyjnej cenie znalazłam go w internecie. Znajdziecie u nich dużo produktów jeżeli chodzi o smartwatche. Ja jestem bardzo zadowolona, więc stwierdziłam, że podzielę się z Wami tymi informacjami
lokalizator gps dla dziecka
lokalizator gps dla dziecka