Farbowanie włosów w domu
Ubrania, projektanci i marki odzieżowe – znajdziesz tu wszystko, co chcesz wiedzieć o modzie. Plotkujemy o najnowszych trendach, podpowiadamy, gdzie robić zakupy. Dołącz do nas!
Farbowanie włosów w domu
Post autor: pączka »
Dziewczyny, chcę was zapytać o farbę Artego It' Color w kontekście domowego użytku. Próbowałyście już może? Czy warto? Chciałabym zacząć farbować włosy w domu. Będzie taniej i nawzajem z koleżanką mogłybyśmy to robić. Szukając odpowiedniej i dobrej farby, trafiłam na te zestawy https://www.gobli.pl/artego-its-color-z ... 50ml-p3852 na Gobli i zastanawiam się czy kupić i jakie są o nich opinie.
Re: Farbowanie włosów w domu
Post autor: łosoś »
Pączka, ja też farbuję włosy w domu ale stawiam od dawna tylko na naturalne produkty. Dlatego kupuję farbę COLOR&SOIN. Polecam Ci, bo po pierwsze nie ma ona w składzie amoniaku i oparta jest na cennych i naturalnych składnikach aktywnych: proteinach i olejkach roślinnych oraz esencjach eterycznych. Po drugie doskonale kryje, nawilża i wzmacnia włosy. To rewelacyjny i bezpiecznie kosmetyk dla każdego.
Re: Farbowanie włosów w domu
Post autor: andżelika »
Ja również farbuję włosy sama w domu, ale wybieram jednak naturalne farby, które można kupić w Ekoaleja. Szczególnie spodobał mi się bardzo Szwedzki blond, który doskonale się prezentuje. Włosy nie są zniszczone jak po niektórych farbach tylko są w naprawdę ekstra kondycji i kolor trzyma się bardzo długo