szkolaeuropejska.pl opinie
Gdzie szukać wiedzy? Na jakie kursy się zapisać? Jaką szkołę wybrać? Szukasz porady? Zajrzyj tutaj.
- Fabia1990
szkolaeuropejska.pl opinie
Chcę zapewnić synowi, jak najlepszą edukację. Jako, że planujemy za kilka lat przeprowadzić się całą rodziną do Anglii, pomyślałam że rozsądne będzie nauczanie języka od najmłodszych lat. Teraz syn pójdzie do pierwszej klasy, więc postanowiliśmy posłać go do szkoły podstawowej dwujęzycznej szkolaeuropejska.pl. Jakie są Wasze opinie na temat szkół dwujęzycznych. Myślicie, że to dobry wybór?
- klara83
Re: szkolaeuropejska.pl opinie
Moja opinia o szkolaeuropejska.pl - polecam. To świetny wybór i dobrze, że myślisz o przyszłości dziecka. Mój bratanek jest teraz w 3 klasie u nich i bardzo sobie chwali naukę tam. Jego rodzice też mają świetne opinie o szkole.
- hanna645
Na naukę obcego języka zawsze jest dobry moment. Szczególnie, jeśli wybierasz szkołę o tak dobrej opinii jak szkolaeuropejska.pl. Moim zdaniem bardzo dobrze robisz. Dziecku będzie się znacznie łatwiej odnaleźć za te kilka lat w nowy miejscu.
- iwona534
Też uważam, że to dobry pomysł. A szkolaeuropejska.pl ma nie tylko dobrą opinię. Zapewnia edukację na najwyższym poziomie a ich absolwenci radzą sobie później bardzo dobrze. Trudno o lepszy wybór.
- ula003
O opinie na temat szkolaeuropejska.pl trzeba zapytać dzieci, a wiele z nich ma bardzo dobre zdanie. Chyba każdy wie, że niektóre dzieci trudno zachęcić do nauki, a ci nauczyciele nie mają z tym problemu. Wyróżniają ich bardzo fachowe podejście do każdego ucznia i doświadczeni nauczyciele.
- amanda118
Dzieci mojej siostry uczęszczają do szkolaeuropejska.pl i zarówno dzieci, jak i rodzice mają o nich pozytywne opinie. Wiem, że do każdego ucznia podchodzą indywidualnie i są cierpliwi. Nauczyciele potrafią tłumaczyć skomplikowane rzeczy po kilka razy.
- nadia776
Chyba wszystkie dzieci uczęszczające do szkolaeuropejska.pl mają dobre opinie o placówce i chwalą ją sobie. Nauczyciele są z powołania i potrafią "sprzedać" swoją wiedzę. Jedna z lepszych szkół.
- lucyna555
Języki to przyszłość, dlatego uważam, że szkoła dwujęzyczna, taka jak szkolaeuropejska.pl, to dobry wybór. Znam kilku rodziców dzieci tam uczęszczających i każdy z nich wyraża pozytywną opinię. Dzieci też za taką edukację podziękują.
- rita890
Myślę, że języków najlepiej zacząć się uczyć od najmłodszych lat. Dlatego szkoła dwujęzyczna szkolaeuropejska.pl to dobry pomysł dla uczniów. To jest tylko moja opinia, ale na pewno wielu rodziców tak myśli.
- wiki049
Mam taką opinię, że nauka języków obcych jest bardzo ważna. W szkolaeuropejska.pl wiedzą, w jaki sposób podejść do ucznia, żeby ich zainteresować zajęciami. Myślę, że to świetny wybór.
- brenda606
Każdy wie, że teraz języki obce to przyszłość. Warto rozpocząć ich naukę od najmłodszych lat. Ja naprawdę polecam szkolaeuropejska.pl. To jest moja opinia, ale wiem, że wiele osób ją poprze.
- karina003
Znam szkolaeuropejska.pl i mogę wyrazić swoją opinię. Jest ona pozytywna, bo dzieci chętnie chodzą na lekcje, a języki to przyszłość. Myślę, żę im szybciej zacznie się edukację, tym lepiej.
- roksi931
W szkolaeuropejska.pl pracuje moja koleżanka i z tego, co ona mówi, jest to bardzo dobra szkoła. Mają dobre podejście do dzieci i wiedzą, jak nauczać. To jest moja opinia, ale warto ich sprawdzić.
- balbina083
Post autor: balbina083 »
Uważam, że szkolaeuropejska.pl to jedna z lepszych szkół, jeśli chodzi o nauczanie języków. Nauczyciele mają dobre podejście do uczniów. Zdecydowanie zasługują na dobrą opinię.
- klaudia510
Post autor: klaudia510 »
Dzieci mojej siostry chodzą do szkolaeuropejska.pl i wszyscy ich chwalą. Dzieci są zadowolone z zajęć, a rodzice z efektów nauczania. W mojej opinii, warto tam zapisać dzieci.
- oksana111
Szkolaeuropejska.pl zasługuje na dobrą opinię. Nauczyciele wiedzą, w jaki sposób podejść do uczniów, żeby efekty nauczania były widoczne. Z pełną odpowiedzialnością mogę ich polecić.
- deria323
Bardzo dobra placówka. Moja opinia dotyczy głównie liceum, bo tam chodzi moje dziecko. szkolaeuropejska.pl to najlepsze miejsce, gdzie mogło trafić moje dziecko. Skuteczni w nauczaniu.
- uwaga2019
Jeśli chodzi o szkołę i naukę języka angielskiego czy niemieckiego mogę polecić Lincoln https://lincoln.edu.pl/ Wspaniałe rozwiązanie jeśli ktoś chce uczyć się tylko języka. Poziom dostosowany jest do wiedzy i umiejętności uczniów. Można dopasować zajęcia i ich terminy do swojego plany dnia. Zapisy możliwe online.
- infinity
Prywatna szkoła zapewni dziecku lepsze warunki do nauki i warto się na to zdecydować. Jest ich dość sporo w większych miastach. Warto się za taką rozejrzeć. Wiem, że Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie w Warszawie zapewnia dzieciom chociażby zajęcia dodatkowe, basen, co je rozwija.
- celownik
Basen to świetny pomysł na to, żeby rozwijać zarówno siebie jak i dziecko Jeżeli chodzi akurat o krakó, to warto zainwestować troszkę i posłać dziecko na nauka pływania kraków, każdy ruch jest dobry, pozna też rówieśników, a jeżeli chcemy to w tym czasie możemy sami popływać i się odstresować od dnia codziennego
- siwak
A jeżeli chodzi o lekcje angielskiego dla dzieci to co sądzicie o metodzie takiej jak https://effectiva.pl/angielski-przez-skype/ gdzie siedziałoby w domu i uczyło się przy komputerze ale jednak z nauczycielem przez Skype? Wygodnie, że w domu, a ja jako rodzic miałbym możliwość kontrolowania i sprawdzania czy faktycznie się uczy czy się obija. Myśleliście o takim rozwiązaniu?
Post autor: Jośka43 »
W przypadku kiedy szukacie ciekawych propozycji w zakresie kursów językowych to warto przede wszystkim kierować się opiniami uczestników, ale też po prostu standardem nauki który jest bardzo ważny jeżeli chcemy osiągać jak najlepsze efekty zarówno jeżeli chodzi o znajomość gramatyki, czy tez umiejętność rozmów. Dlatego w Krakowie zdecydowanie ze swojej strony mogę polecić Wam, żebyście zajrzeli do oferty przygotowanej przez https://www.krakow.oei.org.pl/nauka-nie ... -krakowie/ w przypadku których można liczyć na ogromne doświadczenie. Co również ważne instytut Austriacki polecali mi znajomi, ostatecznie jestem mega zadowolony z podjętej decyzji bo umiem coraz więcej a to na pewno nie koniec
- feel09
Na pewno nauka języków jest ważna. Ja od pewnego czasu korzystam z propozycji od https://speakingo.com/kurs-jezyka-angielskiego-online i powiem Wam szczerze, że jestem wprost zakochana w tym systemie. Przede wszystkim można się skupić tu na rozmowie, co dla mnie od zawsze było trudne. Od kiedy korzystam z ich kursu online to serio, widzę ogromną poprawę. Polecam wszystkim!