Organizacja imprez urodzinowych dla dzieci
Wątek dla rodziców. Wszystko o dzieciach, problemach i radościach związanych z rodzicielstwem.
- Henrieta
Organizacja imprez urodzinowych dla dzieci
Cześć! Chcę zorganizować imprezę dla mojego synka. Planuję ją dopiero późnym latem, ale już szukam firmy, która mogłaby się tym dla mnie zająć. Myślałam o tym, żeby zlecić to zadanie http://all4fun.szczecin.pl/. Macie jakieś zdanie na jej temat?
- Kasha
Re: Organizacja imprez urodzinowych dla dzieci
Jeśli zależy Ci na udanym przyjęciu urodzinowym dla dziecka, to zdecydowanie polecam all4fun. Pracują tam najlepsi animatorzy, jakich znam. Mają bogatą ofertę różnych zabaw- najlepiej sprawdź na ich stronie.
- Iza
A czy organizowaliście sami pierwsze urodziny Waszych pociech? Jeśli tak, to gdzie zaopatrzyliście się w różne dekoracje na roczek? Wybieraliście jakiś motyw przewodni? Jak to u Was wyglądało? I ilu gości zaprosiliście?
plazma czy led forum
plazma czy led forum
- Kama85
Jeżeli jesteście z okolic woj. pomorskiego to polecam wejść na stronę https://swiatlabiryntow.pl/kontakt i zapoznać się z ich ofertą. Ja robiłam tam urodzinki dla syna i naprawdę spędziliśmy tam czas a dzieciaki były zachwyconę.
- Jacekk
Hej, ostatnio mialem rozmowe w tym temacie z żoną - chciałem zorganizować urodziny dla syna i jego kolegów w lesie, z ogniskiem i powozić ich trochę terenówką. Żona stwierdziła jednak że to zbyt niebezpieczne i nie możemy brać odpowiedizalności za cudze dzieci. Myślicie że to był zły pomysł na imprezę?
- yuta
No mysle ze jest w tym troche prawdy, niepelnoletnie dzieci nie moga byc same bez opiekuna w takim miejscu - a jezeli bedziesz Ty z nimi to niejako jestes opiekunem. Proponuje zrobic tak jak przy wycieczkach szkolnych - niech rodzice wypelnia dla Ciebie jakies oswiadczenia ze sa swiadomi ryzyka i biora za nie odpowiedzialnosc. Tak sie zabezpieczysz najlepiejJacekk pisze: ↑01 lip 2020, 9:32 Hej, ostatnio mialem rozmowe w tym temacie z żoną - chciałem zorganizować urodziny dla syna i jego kolegów w lesie, z ogniskiem i powozić ich trochę terenówką. Żona stwierdziła jednak że to zbyt niebezpieczne i nie możemy brać odpowiedizalności za cudze dzieci. Myślicie że to był zły pomysł na imprezę?
- Investon
Branie odpowiedzialnosci formalnie za czyjes dziecko to jedna sprawa. Druga sprawa jest taka, ze mozesz realnie zwiekszyc bezpieczenstwo w swoim aucie, stosujac specjalne systemy pasow czy tez wzmocnienia. Ja przed pierwszym wyjazdem w teren ponad miesiac spedzilem w warsztacie na wlasnie dokladaniu dodatkowych akcesoriow - zobacz na sklepie terenowiec 4x4, ja tam wszystko znalazlemJacekk pisze: ↑01 lip 2020, 9:32 Hej, ostatnio mialem rozmowe w tym temacie z żoną - chciałem zorganizować urodziny dla syna i jego kolegów w lesie, z ogniskiem i powozić ich trochę terenówką. Żona stwierdziła jednak że to zbyt niebezpieczne i nie możemy brać odpowiedizalności za cudze dzieci. Myślicie że to był zły pomysł na imprezę?