Tanie zakupy do domu - gdzie robicie?
Chodzi mi nie tylko o meble i dodatki, ale też żywność, produkty do sprzątania itd.
Macie swoje sprawdzone miejsca gdzie takie rzeczy w dobrych cenach?
Tanie zakupy do domu - gdzie robicie?
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i sprzątaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- braciak
Re: Tanie zakupy do domu - gdzie robicie?
Tanie zakupy do domu można praktycznie zrobić wszędzie. Wszystko zależy od tego czego konkretnie szukamy i w jakich cenach. Dlatego też moim zdaniem warto jest się dobrze rozejrzeć zanim dokonamy jakiegokolwiek zakupu. Moja koleżanka wspominała mi coś o marki domoteka Słyszeliście może o tej marce? Bo ja muszę powiedzieć, że jak dotąd nie wiedziałam nic na ten temat ale bardzo chętnie poznam bliżej
electrolux vs bosch
electrolux vs bosch
- sfinx
Niekoniecznie, raczej taniej zrobisz w sieci niż w sklepach stacjonarnych dlatego tak wiele osób chwali sobie robienie zakupów online. ale w takich przypadkach trzeba wiedzieć jak zrobić zwrot zamówienia kurierem i na https://www.spakuj-wyslij.pl/poradniki/ ... rnetowego/ znajdziecie najważniejsze informacje
- tamara
a korzystam ze sklepów internetowych bardzo często, szczególnie ze względu na to, że ceny faktycznie są sporo niższe niż w innych sklepach. Dobrze widać to w przypadku http://erli.pl tam znajdziecie wszystko do mieszkania i to w dobrej cenie
- Tipsy
No ja ze sklepów internetowych i kodów róznych na rabaty też korzystam, ale jeszcze czegoś innego szukam.
Trafiła mi się ostatnio ciekawa aplikacja z gazetkami reklamowymi różnych sklepów podanymi w formie na smartfona i trochę się w to wkręcam. Mozna na bieżąco śledzić jakie promki sa w Lidlu, Biedronce, Castoramie czy Rossmanie, w ogóle dużo sklepów wiec jak tylko pojawia się nowa gazetka to ja na telefonie mam ją szybciej niż bym do sklepu doleciała.
Super opcja, mogę wam tez to właśnie podsunąc.
Trafiła mi się ostatnio ciekawa aplikacja z gazetkami reklamowymi różnych sklepów podanymi w formie na smartfona i trochę się w to wkręcam. Mozna na bieżąco śledzić jakie promki sa w Lidlu, Biedronce, Castoramie czy Rossmanie, w ogóle dużo sklepów wiec jak tylko pojawia się nowa gazetka to ja na telefonie mam ją szybciej niż bym do sklepu doleciała.
Super opcja, mogę wam tez to właśnie podsunąc.
- pogromcaolbrzyma
Post autor: pogromcaolbrzyma »
Bardzo Wam wszystkim polecam wam kupować jako prezent książkę lub książki: https://www.taniaksiazka.pl/mademoisell ... 85912.html. Moim zdaniem to zawsze dobry pomysł na prezent i przede wszystkim przydatny, bo poszerzanie wiedzy chyba zawsze wychodzi na dobre.
- Loliczko
Wiesz co, ogólnie oszczędzanie na zakupach to fajna sprawa, nie tylko takich do domu. można wchodzić na takie strony z kuponami dzięki czemu zaoszczędzi się dodatkowe pieniążki
Post autor: Kaśka »
Tani i dobry sprzęt elektroniczny kupuję w Platinecie. Kolega mi go polecił i naprawdę dają radę. Mają akcesoria do komputera, akcesoria mobilne, RTV, AGD i wiele ciekawych gadżetów jak np. lampka nocna z wbudowaną ładowarką indukcyjną
Post autor: mamuśka17 »
Wszystko zależy od tego czego szukasz. Bo w Internecie jest bardzo duży wybór mebli i dodatków. I można znaleźć produkty w różnym przedziale cenowym. Jednak nie zawsze oszczędność jest wskazana. Np. w przypadku pościeli, warto jednak wybrać droższą i mieć pewność, że jest bezpieczna i dobra jakościowo i posłuży nam jakiś czas. Np. Ewox, polski producent pościeli ceny ma umiarkowane ale pościel wykonaną z 100% bawełny. Więc jeśli kupować to lepiej taką, niż z jakiejś chemicznej tkaniny.
- kordianpietrzak
Post autor: kordianpietrzak »
Jeśli mowa o meblach i dodatkach to ja niemalże całe oświetlenie kupowałem w jeden hurtowni takiej jak ta Hurtownia-Światła. Dlaczego w jednym miejscu? Najważniejszy jest asortyment. Wszystko w dostępne na jednej stronie. Wszystko fajnie rozpisane, skatalogowane i co najważniejsze szybko dostępne. Polecam takie zakupy, które są rozwiązaniem wręcz idealnym dla kogoś, kto nie ma za specjalnie czasu 'podróżować' po sklepach.
- foxi
Myślę ,że nie zawsze cena powinna być głównym czy jedynym wyznacznikiem - gdzie robimy zakupy... a gdzie jakość czy bezpieczeństwo albo komfort. Owszem robię zakupy w internecie ale nie zawsze. W niedalekiej odległości od domu mamy Galerię Homepark Franowo w Poznaniu i tam właśnie często kierujemy swoje kroki. Od nas zależy czy będzie tanio... ale jest wygodnie i elegancko.
- lovyn
Wiele przydatnych rzeczy można kupić w sklepie https://sklep-diabolo.pl/ . Dajmy na to chociażby akcesoria do kuchni czy łazienki. Ale także wiele dekoracji do domu czy też zabawek dla dzieci.