Sprawdzony architekt

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i sprzątaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
nika-94

Sprawdzony architekt

Post autor: nika-94 »

Współpracował ktoś z was z ekipą z intusgroup.pl z Rybnika? Jeśli tak i możecie podzielić się ze mną opiniami, to koniecznie to zróbcie :) Zastanawiam się nad zleceniem im wykonania projektu mojego wymarzonego domu, a chcę się upewnić, że warto.
Awatar użytkownika
Bolesława-89

Re: Sprawdzony architekt

Post autor: Bolesława-89 »

Jeśli miałabym wymienić wszystkie zalety Intus Group, to nie starczyłoby mi czasu. To właśnie oni uświadomili mi, jak ważna jest inwentaryzacja w projektowaniu wnętrz. Kompleksowo podeszli do realizacji, byli otwarci, pomysłowi i naprawdę miło się z nimi współpracowało.
Tański

Post autor: Tański »

Ciekawe gotowe projekty domów możecie znaleźć na stronie pracowni MG Projekt. My zamówiliśmy Hankę 2 https://www.mgprojekt.com.pl/hanka-2. Oglądaliśmy kilka wersji tego projektu, ale ten wygrał ze względu na identycznej wielkości sypialnie dla córek, przynajmniej nie będzie kłótni o to, kto ma dostać większy pokój. Poza tym oczywiście dom spełniał inne nasze wymagania, sypialnia główna ma własną łazienkę i garderobę, salon jest ogromny, a w kuchni będziemy mogli mieć dwie wyspy. Jeżeli szukacie dobrego projektu dla siebie, to ta pracownia spełni wasze oczekiwania.
Fiśka

Post autor: Fiśka »

Na pewno warto także poszukać sobie trochę inspiracji w sieci odnośnie aranżacji wnętrz i poszukiwań pomysłów jak się za to odpowiednio zabrać. Jeśli na przykład chcielibyście mieć styl glamour w sypialni to warto sprawdzić portal Archiweb na którym znajdziecie sporo przydatnych podpowiedzi i też co chwilę pojawiają się jakieś nowe pomysły oraz artykuły. Dzięki nim szybko dość udało mi się stworzyć sypialnię tak jak sobie wymarzyłam i z pomocą dobrych fachowców to się oczywiście udało ;)
Awatar użytkownika
lowest

Post autor: lowest »

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań : https://mosciccy.pl/
Awatar użytkownika
uperle

Post autor: uperle »

Dla mnie mieszkanie urządzała siostra i wyszło cudownie, teraz najchętniej z niego bym nie wychodził. Podłoga jest z deski barlineckiej i powiem wam, że dodała charakteru wnętrzom, a kupiłem je w sklepie https://podlogi24.net/parkiet-panelowy- ... 642_1.html
Merkini

Post autor: Merkini »

Jednym z głównych elementów, na które klienci zwracają uwagę, są wnętrza. Wizualizacje architektoniczne wnętrz pozwalają na prezentację unikalnych rozwiązań przestrzennych, które mogą wyróżnić inwestycję na tle konkurencji. Dzięki nim inwestorzy mogą zobaczyć, jak ich przyszłe mieszkania lub biura będą wyglądać w pełni urządzone, co znacząco ułatwia podjęcie decyzji. Takie wizualizacje pomagają również w ukazaniu funkcjonalności poszczególnych pomieszczeń oraz ich potencjalnej aranżacji.
Merkini

Post autor: Merkini »

Animowane wizualizacje 3D oferują interaktywne doświadczenie, które przyciąga klientów i pozwala im wirtualnie „spacerować” po nieruchomości. Dzięki dynamicznym prezentacjom klienci mogą zobaczyć projekt z różnych perspektyw, co pozwala na lepsze zrozumienie jego skali i funkcji. Animacje te pomagają budować zaangażowanie i zwiększają atrakcyjność oferty. Tego rodzaju wizualizacje są doskonałym narzędziem promocyjnym, które pozwala na prezentację zarówno wnętrz, jak i zewnętrznego wyglądu budynku.
ODPOWIEDZ