drewniana podłoga w domu

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i sprzątaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Babeta-80

drewniana podłoga w domu

Post autor: Babeta-80 »

Kochani, macie może drewnianą podłogę w domu? Jeśli tak to czy zlecaliście kiedyś renowację podłogi drewnianej? U mnie w domu parkiet ma już swoje lata, ale jest drewniany, więc nadal dobrze się trzyma. Mimo wszystko nie wygląda już najlepiej, więc takie solidne odświeżenie na pewno mu się przyda. Dajcie znać z jakich usług parkieciarskich w Warszawie korzystaliście :)
Awatar użytkownika
pogromcaolbrzyma

Re: drewniana podłoga w domu

Post autor: pogromcaolbrzyma »

Jak już mowa o podłodze, to moim zdaniem, ponadczasowe są parkiety drewniane. Widziałam ostatnio, że w ofercie tej firmy podlogizcharakterem.pl można znaleźć bardzo ciekawe propozycje w tym zakresie, więc może warto byłoby to rozważyć. Myślę, że nie będziecie rozczarowani, ponieważ mają w tym naprawdę spore doświadczenie.
suska

Post autor: suska »

Jeśli zastanawiacie się nad wyborem nowej podłogi do swojego domu, to warto skonsultować się ze specjalistami. Łodzianom polecam skorzystanie z usług firmy Styl-Parkiet podłogi Łódź. Oferta firmy obejmuje doradztwo, sprzedaż i montaż podłóg drewnianych. Dobierzcie podłogę, która będzie służyć Wam przez wiele lat!
pirtuet

Post autor: pirtuet »

Sama uwielbiam drewno w każdej postaci, ale jednak dla was podpowiem, jak zrobić schody drewniane wewnętrzne . W sumie nawet wam tego nie napisze, a poradzę, żebyście spojrzeli na poradnik od firmy Altax. Tam naprawdę sporo na ten temat można się dowiedzieć. Mi to jak najbardziej odpowiada.
ODPOWIEDZ