Witajcie
Do mojej pracowni chciałabym zamówić nowy wyciąg laboratoryjny, ale nie zdecydowałam się jeszcze na konkretnego dystrybutora, mimo że przejrzałam kilka ofert. Liczę na waszą pomoc w wyborze.
Jeżeli jesteśmy w temacie wyposażenia laboratorium to ja ze swoje strony polecam zapoznać się z ofertą firmy z WAMED Wytwórnia Aparatury Medycznej SSP z Warszawy. Firma https://wamed.pl/kontakt/ oferuje sprzedaż takiego wyposażenia jak :
suszarki laboratoryjne, komory badań cieplnych, cieplarki laboratoryjne, cieplarki mikrobiologiczne, cieplarki medyczne , pojemniki na narzędzia medyczne jak i przyrządy laboratoryjne. Polecam firmę bo można liczyć również na fachową poradę jeżeli mamy wątpliwości co zamówić.
Widzę, że poszukujecie dla siebie sprzęt laboratoryjny chemia, czy też do prowadzenia badań biologicznych... Skoro tak, to możecie tutaj zapoznać się z ofertami firmy Argenta. Oni mają bardzo obszerny i zróżnicowany asortyment.
W celu zapewnienia sprawnego i precyzyjnego funkcjonowania laboratorium, niezbędne jest odpowiednie wyposażenie. Jednym z kluczowych urządzeń, które powinno znaleźć się w każdym laboratorium, jest titrator automatyczny . Warto jednak pamiętać, że wybór odpowiedniego modelu powinien być przemyślany i dostosowany do potrzeb danej placówki.