Hej. Czy słyszeliście kiedyś o takiej usłudze jak obsługa prawna przedsiębiorców? Jestem właścicielem małej firmy i potrzebuję prawnika, który będzie mógł mi pomóc w rozwiązaniu problemów związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej.
Czy ktoś może polecić mi dobrego prawnika, który będzie w stanie mi pomóc? Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki.
Widziałam, że bardzo dobrą ofertę posiada jednak kancelaria prawna Elbląg https://www.krp-ks.pl/ . Ogólnie firma z wielkim zaangażowaniem podchodzi do spraw klientów i co ważne usługi są tutaj świadczone na naprawde wysokim poziomie
Sprawdzam sobie, jak wygląda ogólnie prowadzenie dużej gastronomii dziś w Polsce i jak dla mnie, to niestety, ale problem jest ogromny. Można powiedzieć, że i trudno się przebić i doświadczenie trzeba mieć w formie sprzedaży, biznesu. Kto z Was wie dziś czym jest self-service checkouts ?
Sam szukam prawnika i niee bardzo wiem gdzie uderzyć. Czasem wydaje mi sie ze jak bym zatrudnił kogoś bardziej znanego, to mogłbym swoją sprawę wygrać. Ale to może złudne odczucie...
Dokładnie ci znani zdecydowanie za dużo biorą Nie wypłacisz się, a przecież po to bierzesz prawnika, ąby coś zyskać ,wygrać sprawę niejednokrotnie o duże pieniądze czy odszkodowanie. Mój sąsiad naparł sie na mecenasa Mickiewicza, wiesz, ten który często w polsacie przedstawia opinie. Niby merytoryczny, profesjonalista i wszystko ok, ale strasznie drogi, więc nie warto.
Ostatnio znalazłem bardzo dobrą opcję, jeśli potrzebujecie wsparcia w sprawach karnych prowadzonych w Niemczech. Adwokat sprawy karne w Niemczech https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ oferuje pełną obsługę prawną, od przygotowania obrony po reprezentację przed sądem. Warto skorzystać z tej oferty, szczególnie jeśli szukacie kogoś, kto zna lokalne przepisy i specyfikę systemu prawnego.
No to mam przydatne informacje dla Ciebie byś szerokim łukiem omijał Mateusza Mickiewicza z Warszawy. Jego brak fachowego podejścia do powierzonych spraw równa się z jego tupetem.