Czy da się wyjść z długów?
Własna firma, praca, kariera. Rozmowy o biznesie.
- benedykt_90
Czy da się wyjść z długów?
Post autor: benedykt_90 »
Pytanie jak w temacie. Jak sądzicie? Czy da się wyjść z długów? Niestety mam dosyć duże długi i szukam pomocy – jeśli macie kontakt do dobrego prawnika, to dajcie znać…
- Izajasz_78
Re: Czy da się wyjść z długów?
Post autor: Izajasz_78 »
A próbowałeś już skontaktować się z firmą Przeciwegzekucja? Z tego co wiem pomaga ona dłużnikom się oddłużyć i zna pewne metody, dzięki którym udaje jej się to osiągnąć.
- benedykt_90
Post autor: benedykt_90 »
Nie słyszałem o niej… Może warto by było się z nią skontaktować.
- Mela
Na pewno warto! Korzystałam z jej usług i jestem bardzo zadowolona – sprawa została zakończona pomyślnie, a wszystko dlatego, że zastosowałam techniki opracowane przez przeciwegzekucję.
- agis
Tutaj https://www.splatachwilowek.pl/czy-wies ... -maz-zony/ koniecznie sobie zerknijcie jeśli macie jakieś zadłużenie, którego nie możcie spłacić lub wasz małżonek wpadł w tarapaty. Można się tam bowiem dowiedzieć czy żona odpowiada za długi męża i czy mąż odpowiada za zadłużenie żony. Myślę, że taka wiedza się przyda. Przede wszystkim pozwoli na rozwianie wszelkich wątpliwości.
Post autor: jaśtek »
Pewnie, że się da tylko z pomocą profesjonalnej kancelarii, która w tym się specjalizuje. Zobacz jakie ma opinie kancelaria Lexa, najlepsza chyba w działaniach antywindykacyjnych i upadłościach