Kasety VHS - gdzie kupić?
Rozmowy o kinie. Polecane filmy, serwisy VOD, recenzje, opinie.
- jaśmina_64
Kasety VHS - gdzie kupić?
Post autor: jaśmina_64 »
Cześć. Szperałam jakiś czas temu w piwnicy i znalazłam mój stary odtwarzacz na kasety VHS. Niestety żadnej w domu nie mam, a chciałabym sprawdzić, czy wciąż działa. Wiecie, gdzie w sieci dostanę jeszcze takie kasety?
- Nikola
Re: Kasety VHS - gdzie kupić?
Na pewno z literacki24.pl mają kasety VHS. Zresztą to bardzo fajny antykwariat z szeroką ofertą książek i innych publikacji. Bardzo często zamawiam stamtąd książki dla siebie i rodziny, więc mogę polecić
- Ceciliie87
Post autor: Ceciliie87 »
Może allegro albo e-bay? Z pewnością są jeszcze jakieś komisy, które posiadają na stanie kasety VHS
- Raspa
Wiecie co, jeśli chodzi o takie oldschoolowe rzeczy, to warto zaglądać na darmowe ogłoszenia lokalne takie jest moje zdanie. Ludzie często sprzedają rzeczy, które są im już niepotrzebne, których nie używają, za naprawdę przyzwoite pieniądze
Post autor: Giet3dią »
tez szukam takich rzeczy.Raspa pisze: ↑28 lip 2020, 17:46 Wiecie co, jeśli chodzi o takie oldschoolowe rzeczy, to warto zaglądać na darmowe ogłoszenia lokalne takie jest moje zdanie. Ludzie często sprzedają rzeczy, które są im już niepotrzebne, których nie używają, za naprawdę przyzwoite pieniądze
-
https://drillo.pl/