Strona 1 z 1

Konserwacja żywności

: 22 kwie 2021, 16:53
autor: konstancjusz
Witam. Jest tu ktoś, kto pracuje w zakładzie produkującym żywność? Jakich środków używacie do konserwacji żywności? Z tego, co słyszałem, najlepiej sprawdza się kwas octowy. Zastanawia mnie też, gdzie pozyskujecie chemię do waszych zakładów? Koniecznie dajcie znać.

Re: Konserwacja żywności

: 13 cze 2021, 21:00
autor: uliś
Jeśli produkujecie lub przetwarzacie żywność, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://hamilton.com.pl/oferta/badania-zywnosci-i-pasz/ . Macie tam bowiem namiar na laboratorium, która zajmuje się badaniem żywności i pasz. Myślę, że warto skorzystać z takich usług, ponieważ dzięki temu nasze produkty będą bezpieczne, a to jest niezwykle ważne.

Re: Konserwacja żywności

: 21 cze 2021, 13:01
autor: Szymeś
Natomiast jeżeli będziecie potrzebowali dobrej jakości maszyn nowych oraz używanych do swojego biznesu zajmującego się produkcją żywności, czy przetwórstwem mięsnym żebyście wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez firmę https://eryfood.com/ z którą również w tym zakresie współpracowaliśmy. Przede wszystkim dobre ceny, wysoki standard obsługi i jednocześnie terminowo przeprowadzone realizacje. Jestem zadowolony i mam nadzieję, że również uda im się ten poziom utrzymać.