Strona 1 z 1

HPP

: 26 lip 2022, 4:34
autor: radowit76
Czy kojarzycie coś takiego jak HPP? To utrwalanie żywności za pomocą wysokiego ciśnienia. Kojarzycie tę metodę? Wiecie może jakie są zalety HPP? Czy rzeczywiście nie stosuje się żadnych chemicznych utrwalaczy, konserwantów i tym podobnych rzeczy? Myślę o tym, żeby utrwalać żywność w jak najzdrowszy sposób. Co o tym myślicie? Macie jakieś swoje, sprawdzone metody?

Re: HPP

: 03 kwie 2024, 7:04
autor: Bombel
W obiektach sportowych i rekreacyjnych, gdzie przepływ osób jest duży, utrzymanie wysokiej higieny jest wyzwaniem. Wykorzystując środki dostępne na https://e-higiena24.pl/ można skutecznie zapobiegać rozprzestrzenianiu się bakterii i wirusów, co jest istotne dla zdrowia uczestników i personelu. Produkty te są dostosowane do różnorodnych powierzchni, co umożliwia ich szerokie zastosowanie.