Psycholog potrzebny
Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
- kasikaa
Psycholog potrzebny
Mam cięzki problem z samoakceptacją, wydaje mi się cały czas że nie pasuję do tego swiata i musze z kims na ten temat porozmawiać, czy ktoś z was moze korzystał z usług poradni http://poradniasalomon.com.pl zastanawiam się czy by się nie udać tutaj z swoim problemem
- orzech
Re: Psycholog potrzebny
Rozmowa z psychologiem na pewno będzie dobrym rozwiązaniem. Obecnie większość psychologów przyjmuje pacjentów zdalnie - tak działa też pan Dominik Haak, który jest psychologiem i seksuologiem. O wszystkim poczytasz na jego stronie internetowej https://dominikhaak.pl/ .
- bongu
Dla mnie i dla żony psycholog małżeński https://cplwowska.pl/terapia-par/ był bardzo potrzebny aby się porozumieć. Gdyby nie wizyta ze specjalistą i rozmowa myślę, że nasze całe małżeństwo byłoby już nieważne. Warto czasami porozmawiać ze specjalistą, który będzie w stanie nas zrozumieć i nam pomóc.
Post autor: Napierała »
Swojego psychologa znalazłam na platformie wetalk, jest tam wielu renomowanych specjalistów z wielu dziedzin psychologii. Kontaktujesz się online, w formie wideo i tekstowej, dzięki czemu masz możliwość sprawnej codziennej komunikacji, takie wsparcie jest często nieocenione.
Post autor: ArletaŻ »
Psycholog jest czasem bardzo potrzebny bo sami nie damy rady samemu sobie poradzić. Ja tak miałam bardzo długo i sama się oszukiwałam, że nic mi nie jest a depresja swoje robiła...W bardzo krótkim czasie straciłam oboje rodziców i borykałam się niedomknięta żałobą i lekiem przed osamotnieniem a co za tym idzie stany lekowe oraz stany kiedy doznawałam stanów paniki. Czasem myślałam, że mam zawal bo serce mi biło jak szalone. Zapisałam się do psychologa As-Coaching https://www.narozdrozu.eu/kontakt w Łodzi. Jestem na terapii już 1.5 roku i powiem wam, że czuje sie o wiele lepiej , juz niema stanów lekowych i pracuje nad domknięciem żałoby po rodzicach.
Post autor: Stińka »
No właśnie ja też dochodzę do takiego wniosku, ale z tą różnicą, że ja szukam specjalisty dla dziecka, syna, który moczy się w nocy. Próbowałam już chyba wszystkiego, nie wiem sama, czy mogłabym zrobić coś jeszcze....ArletaŻ pisze: ↑21 lip 2021, 9:12 Psycholog jest czasem bardzo potrzebny bo sami nie damy rady samemu sobie poradzić.
A byłas u pediatry albo nefrologa? Robiłaś badania? Może warto kupić alarm wybudzeniowy? Wbrew temu, co często się słyszy przyczy psychologiczne moczenia nocnego to zaledwie ułamek przypadków.Stińka pisze: ↑31 lip 2021, 17:43No właśnie ja też dochodzę do takiego wniosku, ale z tą różnicą, że ja szukam specjalisty dla dziecka, syna, który moczy się w nocy. Próbowałam już chyba wszystkiego, nie wiem sama, czy mogłabym zrobić coś jeszcze....ArletaŻ pisze: ↑21 lip 2021, 9:12 Psycholog jest czasem bardzo potrzebny bo sami nie damy rady samemu sobie poradzić.
Mogłabym się dowiedzieć co to takiego jest ten alarm wybudzeniowy?Grażka pisze: ↑09 sie 2021, 19:50 A byłas u pediatry albo nefrologa? Robiłaś badania? Może warto kupić alarm wybudzeniowy? Wbrew temu, co często się słyszy przyczy psychologiczne moczenia nocnego to zaledwie ułamek przypadków.
Post autor: Justyś »
Warto na pewno spróbować pomocy u psychologa, ja korzystam z platformy wetalk do kontaktu z psychologiem online, widzę u siebie dużą poprawę dzięki terapii.kasikaa pisze: ↑16 mar 2020, 18:29 Mam cięzki problem z samoakceptacją, wydaje mi się cały czas że nie pasuję do tego swiata i musze z kims na ten temat porozmawiać, czy ktoś z was moze korzystał z usług poradni http://poradniasalomon.com.pl zastanawiam się czy by się nie udać tutaj z swoim problemem
Post autor: Grażka »
Alarm ma specjalny czujnik wilgoci, który umieszcza się w majtkach, dzięki czemu moze obudzić dziecko, kiedy tylko poczuje pierwsze kropelki i dziecko może dokończyć w toalecie.Dłania pisze: ↑12 sie 2021, 21:56Mogłabym się dowiedzieć co to takiego jest ten alarm wybudzeniowy?Grażka pisze: ↑09 sie 2021, 19:50 A byłas u pediatry albo nefrologa? Robiłaś badania? Może warto kupić alarm wybudzeniowy? Wbrew temu, co często się słyszy przyczy psychologiczne moczenia nocnego to zaledwie ułamek przypadków.
Post autor: Tośka »
Ale czy dziecko nie odczuwa jakiegoś dyskomfortu z założonym alarmem? Trochę ciężko mi to sobie wyobrazić, ale może w praktyce jest inaczej.Grażka pisze: ↑19 sie 2021, 16:50Alarm ma specjalny czujnik wilgoci, który umieszcza się w majtkach, dzięki czemu moze obudzić dziecko, kiedy tylko poczuje pierwsze kropelki i dziecko może dokończyć w toalecie.Dłania pisze: ↑12 sie 2021, 21:56Mogłabym się dowiedzieć co to takiego jest ten alarm wybudzeniowy?Grażka pisze: ↑09 sie 2021, 19:50 A byłas u pediatry albo nefrologa? Robiłaś badania? Może warto kupić alarm wybudzeniowy? Wbrew temu, co często się słyszy przyczy psychologiczne moczenia nocnego to zaledwie ułamek przypadków.
Post autor: Grażka »
moj nie narzekał łatwo się przyzwyczaić ta sonda nie jest prawie wyczuwalna a przede wszystkm jest skutecznaTośka pisze: ↑20 sie 2021, 10:41Ale czy dziecko nie odczuwa jakiegoś dyskomfortu z założonym alarmem? Trochę ciężko mi to sobie wyobrazić, ale może w praktyce jest inaczej.Grażka pisze: ↑19 sie 2021, 16:50Alarm ma specjalny czujnik wilgoci, który umieszcza się w majtkach, dzięki czemu moze obudzić dziecko, kiedy tylko poczuje pierwsze kropelki i dziecko może dokończyć w toalecie.Dłania pisze: ↑12 sie 2021, 21:56
Mogłabym się dowiedzieć co to takiego jest ten alarm wybudzeniowy?
Post autor: Tośka »
Ok, to trochę mnie to uspokoiło, bo o to najbardziej się bałam. Z tego co widzę teraz to faktycznie nie jest takie duże jak sobie wyobrażałam.Grażka pisze: ↑22 sie 2021, 13:21moj nie narzekał łatwo się przyzwyczaić ta sonda nie jest prawie wyczuwalna a przede wszystkm jest skutecznaTośka pisze: ↑20 sie 2021, 10:41Ale czy dziecko nie odczuwa jakiegoś dyskomfortu z założonym alarmem? Trochę ciężko mi to sobie wyobrazić, ale może w praktyce jest inaczej.Grażka pisze: ↑19 sie 2021, 16:50
Alarm ma specjalny czujnik wilgoci, który umieszcza się w majtkach, dzięki czemu moze obudzić dziecko, kiedy tylko poczuje pierwsze kropelki i dziecko może dokończyć w toalecie.
Post autor: awalia »
Sądzę, że każdy z nas powinien uważać na swoje zdrowie psychiczne i nie bać się szukać pomocy, jeśli tego potrzebuje. Psychoterapia może być kluczem do wyjścia z uzależnień i poprawy jakości życia. Dlatego też twierdzę, że warto zwrócić uwagę na ofertę https://sensusmed.pl/oferta/psychoterap ... zaleznien/ i skorzystać z profesjonalnej pomocy w tej dziedzinie.
Post autor: Mada »
Η εκπαίδευση σχετικά με την υγιεινή διατροφή παίζει κρίσιμο ρόλο στην πρόληψη της παχυσαρκίας. Έρευνα από το https://zdrovita.gr/ επισημαίνει ότι η πληροφόρηση και η κατάλληλη καθοδήγηση μπορούν να βοηθήσουν άτομα να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές στην καθημερινότητά τους.