Przedłużanie włosów
Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
- Pelagia_60
Przedłużanie włosów
Post autor: Pelagia_60 »
Orientujecie się jaka jest mniej więcej cena przedłużania włosów? Dodam od razu, że chodzi mi o fryzjerów w Katowicach. Chcę sprawdzić sobie i porównać różne oferty, żeby móc wybrać właściwego specjalistę. Nie raz widziałam różne włosowe koszmarki i bardzo bym chciała tego uniknąć. Także jeśli macie mi kogoś do polecenia to ja zamieniam się w słuch. 

Re: Przedłużanie włosów
Post autor: Lolka »
Pelagia, ceny są różne. Akurat jeśli chodzi o Katowice, to nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy nie byłam, ale mogę Ci śmiało powiedzieć, że cennik za przedłużanie włosów w Bielsku-Białej waha się od 2000 do ponad 4500 zł i uzależniony jest od długości włosów. Takie dane znalazłam na stronie https://www.tagomagohair.pl/cennik/.
Swoją drogą, to zastanawiam się, właśnie nie wychodzi taniej korekta włosów. Idziesz do jakiegoś taniego fryzjera, on zakłada Ci włosy, a później umawiasz się na korektę. Tylko nie wiem czy czasem nie okaże się, że fryzjer tak to źle zrobi, że poprawki w profesjonalnym salonie przedłużania włosów wyjdą jeszcze drożej
android na lumia 800
Swoją drogą, to zastanawiam się, właśnie nie wychodzi taniej korekta włosów. Idziesz do jakiegoś taniego fryzjera, on zakłada Ci włosy, a później umawiasz się na korektę. Tylko nie wiem czy czasem nie okaże się, że fryzjer tak to źle zrobi, że poprawki w profesjonalnym salonie przedłużania włosów wyjdą jeszcze drożej

android na lumia 800
Post autor: mariolla »
Super... Ja właśnie też chcę teraz postawić na przedłużanie włosów, ponieważ moje są dość krótkie. A kobieta w długi włoskach zawsze robi furorę
. Jak chodzi o mnie to znalazłam wlosy na mikroringi w korzystnej cenie w sklepie Remy Hair i chyba tam właśnie dokonam zakupu.

Post autor: przedluzaniewlosow »
Wszystko zależy od metody i długości włosów, ale ceny zaczynają się już od 900 zł. Ja akurat przedłużałam włosy u Pani Ani - dopytaj o szczegóły Przedłużanie włosów Bielsko