Leki na potencję

Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
AnnaSokolski

Leki na potencję

Post autor: AnnaSokolski »

Cześć wszystkim! Mam pytanie dotyczące leków na potencję, konkretnie Sialis. Czy ktoś ma doświadczenie z tym lekiem? Jakie efekty zauważyliście? Czy są jakieś skutki uboczne, na które powinienem zwrócić uwagę? Zastanawiam się, czy to bezpieczne i czy naprawdę działa. Z góry dzięki za wszelkie informacje!
EvaVarhilion

Re: Leki na potencję

Post autor: EvaVarhilion »

Hej! Używałem Sialis przez jakiś czas i muszę powiedzieć, że działa całkiem nieźle. Efekty są zauważalne, szczególnie jeśli chodzi o wydłużenie czasu erekcji. Co do skutków ubocznych, to osobiście nie miałem żadnych poważnych problemów. Czasami odczuwałem lekkie bóle głowy i zatkany nos, ale to było do przeżycia. Ważne, żeby nie przesadzać z dawkowaniem i trzymać się zaleceń lekarza.
George64

Re: Leki na potencję

Post autor: George64 »

Cześć, miałem podobne doświadczenia jak kolega wyżej. Sialis faktycznie działa, ale trzeba pamiętać, że to nie jest cudowna pigułka. Trzeba również zadbać o zdrowy styl życia, bo to wszystko razem ma wpływ na efekty. Skutki uboczne są różne - u mnie pojawiły się lekkie zawroty głowy i czasami ból mięśni, ale to nic poważnego. Ważne, żeby konsultować się z lekarzem przed rozpoczęciem kuracji.
ODPOWIEDZ