jak przetransportować samochód?

Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
leonard83

jak przetransportować samochód?

Post autor: leonard83 »

Siemka! Chciałbym przetransportować mój samochód z Anglii do Polski, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Szukam więc porad i wskazówek od osób, które miały już do czynienia z transportem samochodów z Anglii. Może ktoś z Was miał podobną sytuację i może mi polecić sprawdzonego przewoźnika lub podzielić się swoimi doświadczeniami? Jestem otwarty na wszelkie sugestie i rady. Chcę, aby mój samochód dotarł bezpiecznie i w dobrym stanie, dlatego zależy mi na profesjonalnej obsłudze. Dajcie znać ;)
Awatar użytkownika
contik

Re: jak przetransportować samochód?

Post autor: contik »

Według mnie udanym zakupem będą Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Faktycznie wyróżnia je wysoka jakość wykonania, cicho działają, a do tego skutecznie zbierają wode
Awatar użytkownika
Weroninka

Re: jak przetransportować samochód?

Post autor: Weroninka »

Wydaje mi sie że jest wiele sposobów na taki transport. Ważną sprawą jest to, żeby samochód był w pełni sprawny i zadbany. Generalne mycie samochodu jest bardzo ważne, dlatego warto sprawdzić przed zakupem, czy o pojazd właściwie dbano.
ODPOWIEDZ