sunprotection.pl - opinie
Znalazłeś ciekawą stronę? Znasz dobrego fachowca w swojej okolicy? Skorzystałeś z usług firmy i nie byłeś zadowolony z usługi? Twoja opinia jest ważna, podziel się nią z nami.
- benedykt_90
sunprotection.pl - opinie
Post autor: benedykt_90 »
Witajcie! Wiem, że sezon letni po woli się kończy, ale skończyłem remont domu i pomyślałem, że warto wyposażyć się w osłony wewnętrzne okien na jesieni, kiedy ceny powinny być stosunkowo niższe. Trafiłem w internecie na firmę Sun Protection i wydają się porządną firmą. Może ktoś z was coś u nich zamawiał?
- bogumiła-69
Re: sunprotection.pl - opinie
Post autor: bogumiła-69 »
Ja zamawiałam u nich żaluzje drewniane i jestem bardzo zadowolona. Przyjechali na miejsce, wszystko wymierzyli i bardzo krótko czekałam na realizację. Biorąc pod uwagę jakość, uważam, że cena jest bardzo przyzwoita. Polecam.
- Damroka-94
Post autor: Damroka-94 »
Polecam ich żaluzje plisowane, bo zapewniają wszechstronność kontroli światła. Mają bardzo duży wybór kolorów, dlatego można dopasować je do każdego wnętrza. Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
- Medard-91
Sunprotection zrealizowała dla mnie zamówienie ns rolety zewnętrzne i efekt jest zaskakujący i nieszablonowy. O coś takiego właśnie mi chodziło.
- paula96
Polecam firmę sunprotection jako solidnego wykonawcę osłon do okien. Miła obsługa i wysoka jakość wykonania. Polecam
- malachiasz_85
Post autor: malachiasz_85 »
W moim przypadku wykonali markizy tarasowe i jestem na prawdę bardzo zadowolony. Mieliśmy duży problem ze wścibskimi sąsiadami, a teraz możemy w końcu poczuć się jak u siebie w domu.
- Symeon_93
Jeżeli potrzebujecie wszelkiego rodzaju osłon zewnętrznych lub osłon wewnętrznych do okien to polecam skontaktować się z firmą sunprotection.pl. Mają bardzo dobre produkty i super ceny.
- Huberta70
Też mogę ich polecić bo to uczciwa firma. Po ich montażu markizy tarasowej od kilku lat nie miałam z nią żadnych problemów. Polecam!
Post autor: Łuska »
Tak, ja zamawiałam u nich rolety dzień noc. I jestem bardzo zadowolona. Jakość rolet jest fenomenalna, szybkość realizacji mojego zamówienia też zasługuje na brawa. Polecam, jeśli ktoś z Państwa się zastanawia. Firma godna zaufania.
Post autor: płuto »
Ja zamawiałam markizy tarasowe i jestem bardzo zadowolona. W upalne dni miło je mieć i móc się zrelaksować w ich cieniu. Zdecydowanie firma godna polecenia.