Hurt-miju.pl opinie
Znalazłeś ciekawą stronę? Znasz dobrego fachowca w swojej okolicy? Skorzystałeś z usług firmy i nie byłeś zadowolony z usługi? Twoja opinia jest ważna, podziel się nią z nami.
- Alina
Hurt-miju.pl opinie
Dzień dobry! Zajmuję się szyciem odzieży – głównie damskiej. Z tego powodu nawiązuje współpracę z różnymi hurtowniami z dodatkami krawieckimi. Ostatnio trafiłam na hurt-miju.pl. Czy ktoś z Was miał przyjemność z nimi współpracować? Macie jakieś opinie na ich temat?
- elwira1963
Re: Hurt-miju.pl opinie
Post autor: elwira1963 »
Często zamawiam hurtowe ilości pereł do nabijania właśnie na hurt-miju.pl. Mam na ich temat bardzo dobrą opinię. Oferują dodatki krawieckie wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnej cenie – jak dla mnie to duży atut.
- Bartek
Na hurt-miju znajduję najlepsze akcesoria krawieckie. Mają ogromny wybór, a obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. To wszystko sprawia, że mam na ich temat bardzo dobrą opinię .
domofony bezprzewodowe ceneo
domofony bezprzewodowe ceneo
- jagna81
W tym sklepie internetowym zdecydowanie można znaleźć wszystko czego potrzeba krawcowej. Regularnie zamawiam tam różne dodatki do szycia. Świetne jest to, że można zamówić również małą ilość różnych gadżetów. Polecam!
- Brukselka30
Post autor: Brukselka30 »
Hurt-miju.pl stworzyło idealny „świat” dla każdego krawca i krawcowej. Tysiące dodatków krawieckich i niezbędne narzędzia w jednym miejscu. Na ich temat krążą same pozytywne opinie – również pośród moich znajomych. Spójrz tylko na tę koronkę:
Czy ona nie jest przepiękna?
Czy ona nie jest przepiękna?
- Mela
Moim ulubionym dodatkiem krawieckim również są koronki . Nie wyobrażam sobie bez nich eleganckiej bluzki lub koszuli. W sklepie jest ogromny wybór, polecam tam zamawiać. Co do wysyłki, to zawsze bardzo szybko przychodzi.