Zdrowe zęby
Polecamy lekarzy, leki, sposoby na walkę z chorobą.
- Swietoslawa1988
Zdrowe zęby
Post autor: Swietoslawa1988 »
W jaki sposób na co dzień dbacie o swoje zęby? Wiadomo, regularne szczotkowanie, nitkowanie i wizyty kontrolne u stomatologa to podstawa, ale pytam, czy robicie coś ponad to? Chodzi mi o to, że ja mam świadomość tego, że rodzinnie zostałam obciążona dość słabymi zębami, dlatego ja na przykład, dodatkowo stosuję również spray przeciw paradontozie tak profilaktycznie
Re: Zdrowe zęby
Post autor: aszka »
Jeśli chodzi o utrzymanie dobrej higieny jamy ustnej, szczoteczki manualne są z pewnością wartościowym narzędziem. Warto zwrócić uwagę, że są one nie tylko skuteczne, ale również łatwe w użyciu i niedrogie. Jeśli szukasz sposobu na utrzymanie swoich zębów w zdrowiu, warto przemyśleć inwestycję w dobrą szczoteczkę manualną.
Re: Zdrowe zęby
Post autor: hao »
Ostatnio czytałem, że https://n100stomatologia.pl/szpara-mied ... -co-robic/ oferuje przydatne informacje na temat diastemy, czyli szpary między jedynkami. W artykule opisane są różne metody leczenia oraz możliwe przyczyny powstawania tej wady. To świetne źródło, jeśli szukacie rozwiązań dotyczących tej kwestii.