Wózek - prezent dla siostry w ciąży
Wątek dla rodziców. Wszystko o dzieciach, problemach i radościach związanych z rodzicielstwem.
- Latifa
Wózek - prezent dla siostry w ciąży
Cześć, ja mam takie pytanie. Siostra rodzi za 3 miesiące Z rodziną i przyjaciółmi obiecaliśmy jej, że dostanie od nas wózek dziecięcy Mamy taki zwyczaj, że w większym gronie kupujemy coś większego, dzięki czemu obciążeni świeżo upieczeni rodzice lub małżonkowie mają jeden wydatek mniej Znalazłam piękny wózek i w zasadzie wszyscy zgodnie uważamy, że jest piękny, ale niektórzy mają wątpliwości czy kupić taki, czy bardziej klasyczny Co sądzicie?
- elbaa
Re: Wózek - prezent dla siostry w ciąży
Hmm bardzo dobrym wyborem może być tez Optimo Air z firmy Easy Go. Sama go używam od 2 miesięcy i jestem mega zadowolona. Przyjemnie się prowadzi, jest zwrotny a przy tym stabilny. Mocne koła, dobra amortyzacja, sporo przydatnych gadżetów w zestawie.
- Latifa
Cybex Mios 2.0 - wózek 3w1 - myślimy o nim też ze względu na funkcjonalność i wysoką jakość
Post autor: wićka »
tez rozgladam sie wlasnie za dobrym wozkiem dla synka, ktory juz powoli wyrasta z gondoli.
Post autor: dodiśka »
to zerknij sobie na wózki z Easy Go, my mamy minima plus. Bardzo lekki, składa się z łatwością do niewielkich rozmiarów. Wygląda jak wózki za 2 tysiące a kosztuje niecałe 700 złwićka pisze: ↑06 lis 2020, 8:08 tez rozgladam sie wlasnie za dobrym wozkiem dla synka, ktory juz powoli wyrasta z gondoli.
Post autor: Zośka »
Na pewno warto się skonsultować z przyszłą mamą czy choćby ją podpytać o wózek, żebyś wiedziała na co zwracać uwagę. Ja ze swojej strony mogę polecić anex m/type. Wózek mega wygodny, solidny i poręczny. Lekko się prowadzi i fajnie wygląda.
Post autor: włodzia »
U mnie też po kilku miesiącach zmieniliśmy na spacerówkę chociaż x-landery mają duże gondole ale nasz maluch chętnie siadał i chciał się już rozglądać więc uznaliśmy że to najwyższa porawićka pisze: ↑06 lis 2020, 8:08 tez rozgladam sie wlasnie za dobrym wozkiem dla synka, ktory juz powoli wyrasta z gondoli.
szczyrk atrakcje zimą
Post autor: Gośka »
Jeśli chodzi o wózki spacerowe to ja śmiało mogę polecić anex air-x. Bardzo wygodny, lekko i zwinnie się prowadzi. Jest łatwy w obsłudze i poręczny. Daje radę na każdym terenie. Maluch ma w nim sporo miejsca a pasy trzymają pewnie. Do tego prezentuje sie nowocześnie i stylowo;)
Post autor: Jadźka »
Jeśli chodzi o spacerówkę to air-x z anex również mogę polecić:) Bardzo fajny, wygodny, poręczny wózek. Radzi sobie na każdym terenie, koła mają dobrą amortyzację. Maluch ma w nim sporo miejsca dla siebie a pasy trzymają pewnie. Dodatkowo szybko się składa i nei zajmuje wiele miejsca.
- mksi898
Polecam EasyGo Minima Plus. Ma szeroki wybór kolorów, więc z łatwością znajdziesz coś odpowiedniego dla siostry. Wózek w dobrej cenie, ale też świetnej jakości, więc spokojnie posłuży kilka lat, a do tego bardzo praktyczny. Sami się na niego zdecydowaliśmy i jesteśmy zadowoleni.
Post autor: EmilkaZoś »
Jak rozglądacie się za dobrej jakości wózkami spacerowymi w nowoczesnym wydaniu to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam sklep KinderPrams u których znajdziecie różne wersje, ale również takie na przykład 3, czy 4w1. My dla naszej córci wybraliśmy Cybex TALOS S BLK https://kinderprams.pl/pl/producers/cyb ... 60483.html i naprawdę daje radę, w takiej cenie na nic lepszego byśmy nie trafili
Post autor: gośka96 »
Piękny prezent dla Twojej siostry, ale powinnaś wiedzieć czego oczekuje od wózka. Jednym z bardziej uniwersalnych wózków, które będą służyć do końca wózkowania jest EasyGo Virage Ecco. Warto zwrócić na niego uwagę, bo przy okazji jest w rozsądnej cenie. Polecam
Post autor: mkoPŻ »
Świetne są te wózki traz - wielofunkcyjne i z materiałów, które łątwo utrzymac w czystości. Właściwie rozną razem z dzieckiem - warto troche wydać - spłaci się!gośka96 pisze: ↑21 lip 2021, 23:19 Piękny prezent dla Twojej siostry, ale powinnaś wiedzieć czego oczekuje od wózka. Jednym z bardziej uniwersalnych wózków, które będą służyć do końca wózkowania jest EasyGo Virage Ecco. Warto zwrócić na niego uwagę, bo przy okazji jest w rozsądnej cenie. Polecam
spirularin mousse