Cześć! Co radzicie zrobić z zepsutą płytą indukcyjną, której gwarancja się skończyła? Pomyślałam, że najlepszym wyjściem z sytuacji byłby serwis płyt indukcyjnych Kraków. Ponoć można w tej branży liczyć na prawdziwych specjalistów, którzy radzą sobie z najbardziej skomplikowanymi awariami. Czy wam udało się kogoś takiego znaleźć?
b complex folic acid
Płyta indukcyjna do naprawy
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i sprzątaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- Jaromira_84
Re: Płyta indukcyjna do naprawy
Post autor: Mróz »
Nigdy się nie zastanawiałam co ewentualnie zrobić z moją płytą po gwarancji, bo mam Electrolux (SenseFry) a oni mają genialny serwis, więc na pewno oddałabym ją do tego właśnie serwisuJaromira_84 pisze: ↑27 lip 2021, 16:33 Cześć! Co radzicie zrobić z zepsutą płytą indukcyjną, której gwarancja się skończyła? Pomyślałam, że najlepszym wyjściem z sytuacji byłby serwis płyt indukcyjnych Kraków. Ponoć można w tej branży liczyć na prawdziwych specjalistów, którzy radzą sobie z najbardziej skomplikowanymi awariami. Czy wam udało się kogoś takiego znaleźć?