jak szybko sprzedać mieszkanie?
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i sprzątaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- Karima-84
jak szybko sprzedać mieszkanie?
Hej kochani! Mam pewien problem, a mianowicie chciałabym sprzedać swoje mieszkanie w Warszawie. Szukam sposobu, który pozwoli mi na szybką sprzedaż, ponieważ potrzebuję środków na inne inwestycje. Przeglądając różne oferty, natknęłam się na skup mieszkań w Warszawie i zastanawiam się, czy to może być dla mnie dobre rozwiązanie. Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z takim skupem? Chętnie wysłucham Waszych opinii i porad. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i czekam na Wasze odpowiedzi!
-
monis
Re: jak szybko sprzedać mieszkanie?
Post autor: monis »
W Warszawie działa Centrum Pomocy Nieruchomości, które specjalizuje się właśnie w takich przypadkach – pomagają zarówno przy standardowej sprzedaży, jak i przy bardziej złożonych sytuacjach (np. zadłużenia, brak KW, współwłasność itp.). Co ważne, u nich można liczyć na szybką wycenę, konkretną rozmowę i uczciwe warunki. Nie działają jak klasyczne biura pośrednictwa – bardziej jak zespół do zadań specjalnych.
Jeśli jeszcze się wahasz, to polecam chociaż skonsultować temat z nimi – nic nie tracisz, a może akurat to będzie ten najprostszy i najszybszy sposób
Trzymam kciuki!
Jeśli jeszcze się wahasz, to polecam chociaż skonsultować temat z nimi – nic nie tracisz, a może akurat to będzie ten najprostszy i najszybszy sposób
-
attle939
Re: jak szybko sprzedać mieszkanie?
Post autor: attle939 »
Jeśli szukacie mieszkania, które spełni Wasze wymagania, warto rozważyć ofertę od dewelopera. Moim zdaniem najlepiej postawić na sprawdzoną firmę, taką jak ATAL. Wielu kupujących chwali ich profesjonalizm i dobrą współpracę na każdym etapie zakupu. Sprawdźcie ofertę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Zdrowie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Dom
- ↳ Rodzina
- ↳ Film
- ↳ Restauracje
- ↳ Nowe technologie
- ↳ Reklama
- ↳ Opinie