Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i sprzątaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Szukam ciekawych dodatków do mojej nowej kuchni. Macie jakieś eleganckie, a zarazem praktyczne sprzęty, które możecie polecić Coś co przykuje uwagę znajomych jak przyjdą mnie odwiedzić
Taka kuchnia to też fajne sprzęty kuchenne, teraz można znaleźć wiele o fajnym designie. Myślę, że warto tu postawić na sklep internetowy https://www.cafesilesia.pl/pol_m_AKCESO ... A-280.html Zobaczcie sobie ich propozycje jeżeli chodzi o spieniacze do mleka, ekspresy do kawy itp.
Robot ma jeden guzik "clean" więc obsługa banalna. Aplikacja na telefon po polsku, więc też nie ma problemu. Jakby co to można dzwonić na infolinię Irobota i pytać jak skonfigurować aplikację (przetestowane! ). A co do samego robota to sprawdza się dobrze jeśli pozbierasz mu z drogi takie przeszkody jak zabawki dzieci czy porozrzucane buty. Jak ma w miare przestrzeń to będzie jeździł aż odkurzy całość